MAGIC KEBAP-KESSENICH

MAGIC KEBAP-KESSENICH Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 111 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij MAGIC KEBAP-KESSENICH. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2022 om 19:48 Weer prima kapsalons. De kapsalon hete kip is de beste.
17 apr 2022 om 8:46 Meer dan anderhalf uur wachten Eten maakte veel goed
14 apr 2022 om 20:10 Ze hebben nieuwe broodjes en dat is te merken. Is net een open gesneden pizza bodem. Echt niet lekker als broodje kebab. Weinig saus. Groente waren niet fris. En erg smakeloos. Pizza zaten 5 stukjes vlees op en dat voor 12€ groenten moest je zoeken.
27 feb 2022 om 21:33 We moesten lang wachten op het eten. De pizza's waren voor een groot deel aangebrandt en de kapsalon klopte niet (döner i.p.v kip). Wij begrijpen dat het door drukte misschien iets chaotischer zou kunnen zijn dan normaal, maar dit zijn we niet gewend
13 feb 2022 om 20:08 Eten was er snel vriendelijke bezorger en eten was prima!! En dit alles op een zondagavond.
29 jan 2022 om 20:19 Wij hebben meer dan 2 uur moeten wachten op de bestelling. Na meerder malen bellen kema de bestelling veeeeel en veeel te laat. Wij bestellen hier nooit meer en zullen dit door verse vertellen. Belachelijke service
23 jan 2022 om 19:04 Netjes op tijd en lekker gegeten
16 jan 2022 om 21:24 alleen de frisdrank niet geleverd
15 jan 2022 om 23:08 Het eten is lekker en wordt altijd heel erg warm, rond de aangegeven tijd, bezorgd.
14 jan 2022 om 21:01 Eten smaakte heerlijk alleen de bezorgtijd kwam niet overeen met de 47min wat was aangegeven.
26 dec 2021 om 19:53 Goed eten en netjes optijd bezorgd over de Nederlandse grens.
19 dec 2021 om 19:45 Bezorgtijd is vaak lang, maar valt zeker te wijten aan het goeie eten! Beste kapsalon uit de regio!